lørdag den 4. september 2010

ABC-tema U

Efter en uudholdelig lang pause, hmmm, er jeg på banen igen. Ustabil, ja, men meningen er god nok.

Ugens ord er Udstyrsstykke. Jeg skal se et af slagsen i aften: Skønheden og Udyret. Hvis I kender Disneys tegnefilm, så ved I hvad der venter os: Talende kommoder, lysestager, ure, tepotter og meget andet.

Min teater- og sanggale datter og svigersøn optræder sammen med Mastodonterne i Frederiksborgcenteret og senere i Tap1 i København. De er begge bidt af en gal musical og bruger en stor del af deres fritid på at synge og optræde. Jeg har lånt et af min datters billeder (hun tegner og maler nemlig også) fra musicalen over dem alle, 'Phantom of the Opera', der også er lidt af et udstyrsstykke.

Selv er jeg ikke så vild med musical-genren, men når de to er med, så skal jeg selvfølgelig se det!
Så i aften vil jeg nyde de fantastiske kostumer og de mange, utrolig dygtige amatører i det helt store udstyrsstykke - og jeg er sikker på at det bliver en oplevelse.

Se andre løsninger på ugens U udfordring HER

11 kommentarer:

 1. Det må være en dejlig fritidsinteresse at have. Desværre kan jeg ikke selv synge, men jeg beundrer dem, der kan og gør det.

  SvarSlet
 2. Håber du havde en dejlig musicaloplevelse! For år tilbage så min datter og jeg både Ronja Røverdatter og Cyrano de Bergerac med Mastodonterne - det var amatørteater op højt plan!

  SvarSlet
 3. 'på' selvfølgelig, ikke 'op' :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har set den musical, og det er så sandelig et udstyrsstykke, mener jeg så den på Det Nye Teater.. Godt u-valg.. :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en spændende oplevelse for dig at se din datter og svigersøn optræde! Jeg husker især Les Misérables og My fair Lady som to musicals, der har gjort et uudsletteligt indtryk på mig.
  Det er et meget smukt billede, din datter har lavet!

  SvarSlet
 6. Hvis jeg havde en sang- og musicalgal svigersøn og datter ville jeg være være begejstret for genren, genren med de mange navne (syngestykke, opera, operette, musical, den eneste forskel er hvor meget dialog der tales.)

  Det er et meget udtryksfuldt billede, meget stemningsfuldt og idyllisk.

  SvarSlet
 7. Så spennende og tenk det å kunne ha sangstemme!! Det ville jeg gjerne ha hatt!!

  SvarSlet
 8. Kære Benedicte, jeg vil bare fortælle dig, at Jens har arrangeret blogtræf den 13/11, og jeg håber, vi ses. Kig evt. her:
  http://jensdrejer.wordpress.com/2010/09/07/green-sushi-og-blogtr%C3%A6f/

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer :-)

  @Madame: Jeg regner bestemt med at komme, skal bare have de sidste detaljer i orden!

  SvarSlet