I min have har jeg et utal af kraftige brændenælder ved hønsegården og i baghaven. Nogle skal der, være så nældens takvinge har noget at leve af, men de er vældig livskraftige og vil også gerne invadere de mere civiliserede områder. Lige nu titter de op flere steder i min hæk - det skal de ikke.
Efter en tur i Magimix'en hældte jeg det vitaminrige grønne drys i en ovnomelet, der blev garneret med lige så nyhøstet purløg og serveret med tomater bagt med feta, en smule sprødstegt bacon, hjemmebagt rugbrød og en salat 'on the side'.
Det her var sidste chance for at få et enkelt indlæg i luften i denne måned, så trods min lidt trælse blogtræghed har jeg mandet mig op og beklager hermed også den larmende tavshed.
Det ser altså rigtigt lækkert ud. Det er næsten lige før, men også kun næsten, at jeg ville ønske jeg have et større stykke med brændenælder her i haven.
SvarSletJeg har kun smagt brændenældesuppe.
Mmm.. Godt ser det ud!
SvarSletJeg har aldrig smagt mad med brændenælder - Kun brændenælde-te og det er ærligt talt lidt intetsigende.
Men hvor er det herligt at selv de langrodede og sejlivede "brændere" kan bruges til noget så fornuftigt og dejligt som god madlavning :o)
Det er sjovt som bloggere kan få dårlig samvittighed over ikke at være flittig nok med skriverierne. Men det skal da være sjovt at lave en blog - ikke en forbandet pligt. Så må vi forventningsfulde medlæsere bare vente til der bliver overskud og lyst til at skrive igen.
SvarSletKnus fra brormand