onsdag den 27. juli 2011

Vimpler på stribe

Inspireret af Karens vimpler er jeg og datteren gået i gang med en større produktion, så der er havepynt til barnebarnets fest om godt to uger.

Så i dag er der blevet arbejdet flittigt. Datteren har fået genopfrisket sin symaskinekørsel og alle de gamle farvede lagner (endnu en af de sære men brugbare ting jeg har gemt på loftet) er på vej til ære og værdighed igen, forvandlet til festlige, flagrende trekanter.

Der er ingen billeder, da mit kamera er på ferie langt herfra. I morgen håber jeg det er lyst nok til at mobilen kan forevige lidt af produktionen.

I stedet får I et billede af noget knap så festligt.

Hjemkommet fra ferien glædede vi os til at kaste os over vores kirsebærtræ, som havde bugnet af knap moden frugt ved afrejsen.

Men nej, regnen har nok været medvirkende årsag, men det her var det syn der mødte os.

Og jeg som elsker kirsebær, øv...

4 kommentarer:

 1. De bliver så fine, når de bliver færdige! Dejligt at få syet igen (selvom jeg jo aldrig rigtig har været 'igang')... Det har bare været så hyggeligt :o)

  Men SÅ ærgerligt med jeres kirsebær :o/

  SvarSlet
 2. Hvor er I flittige.. På vores golfbane er der mange kirsebærtræer, og bærene ligner dine på en prik. I tirsdags forsøgte vi uden held at finde bare et enkelt bær, som ikke var sprængt af alt for meget vand.

  SvarSlet
 3. Øv hvor ærgerligt med de kirsebær - havde så bare fuglene fået glæde af dem, men bare rådne væk, det er for surt.
  Vimplerne er en kanongod ide, især hvis de holdes i en bestemt farvetone, så ikke det kommer til at ligne en amerikansk brugtvognshandel ;-) - det ser rigtig flot ud ovre hos Karen, og jeg glæder mig til at se billeder af jeres :-)

  SvarSlet
 4. Hyggeligt at kunne arbejde sammen med sin datter om sådan et projekt:-) Øv med kirsebærrene - mine dejlige blommer ser også sådan ud.

  SvarSlet