lørdag den 11. december 2010

Forelæsning på 'tegnsprogsk'

Hvordan forbereder vi bedst vore børn på at kunne mestre tilværelsen i det enogtyvende århundrede..?

I tider med gentagne diskussioner om bl.a. Pisa testresultater og klassestørrelser, samt lærere og forældres (og måske politikeres?) (u)duelighed, giver denne fascinerende animerede video-forelæsning stof til eftertanke.

4 kommentarer:

 1. Holddaop... lige da jeg så, at den varede 11:40 minutter, var jeg ved at give op på forhånd.
  Det var godt jeg ikke gjorde det - inden jeg så mig om, var tiden gået, og jeg havde slugt hvert eneste ord og illustration.
  Nej hvor var jeg dog begejstret. Jeg skal se den igen, for jeg er bange for, at jeg lod mig rive med, men når jeg ser den igen, er jeg sikker på, at jeg stadig er enig i mange af hans påstande.

  Tak for film :-)

  SvarSlet
 2. @Ellen: Selv tak, jeg var også en smule bekymret over længden først!

  SvarSlet
 3. Sjovt, som vi er forskellige...havde overhovedet ikke tænkt på at se på længden! Nå, det er spændende emne, og pudsigt at det nu er gået op for folk i England og US at der er andre former for skole.
  Tankerne har været praktiseret i DK længe - fx på Steinerskolerne og på ganske almindelige folkeskoler i mere eller mindre grad - men selvfølgelig : med den nuveærende regering og i den retning, det hele kører går der test og PISA i det hele! Jeg er SÅ glad for at jeg ikke længere er i undervisningssystemet! Tak fordi du tog det op!

  SvarSlet
 4. Jeg tror, der er Steinerskoler i det meste af den vestlige verden - jeg ved helt sikkert, at der er i England :-)

  SvarSlet