onsdag den 7. september 2011

Dag 29 - Purchased

Forbrugsfesten er holdt hjemme hos os - ikke at det har hjulpet på den generelle krise.

Men det er vist heller ikke en hemmelighed, at jeg ikke tror på den løsningsmodel den nuværende regering (der forhåbentlig snarligt afgår en længe ventet død) satser på.

Men vi har virkelig gjort vores - nye senge, nye sofaer og nu ny bil. En Eco-netic model der efter bogen burde køre 28 km på literen; nu må vi se hvad den i virkeligheden kan. Himmelblå (nej, det er stadig ikke der jeg sætter mit kryds) og jeg er sikker på at farven falder i både Irenes og Kissers smag. Flot, ik'?


3 kommentarer:

 1. Mener du at nu har I holdt forbrugsfest, så nu kan vi andre godt begynde at spare op (haha :)

  Jeg synes det er en nydelig bil og håber at høre mere om, hvordan den kører. Jeg tror at de 28km/literen er når man kører i frigear ned ad bakke i medvind! Eller triller med 80km/t på en god, jævn vej uden opbremsninger o.lign.

  Måske kan vi få lidt mere at vide ved blogg-treff'et i Tivoli 24.September?

  SvarSlet
 2. Tillykke med den nye bil. Jeg havde aldrig fået Allan til at køre i samme bil i så mange år, så vi holder alt for tit forbrugsfest i den retning, efter min mening. Jeg kan også vældig godt lide den blå farve :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig bil og en skøn farve! Jeg er meget imponeret over, at den kan køre så langt på literen; den slags betyder sandelig noget, når benzinpriserne har rekordfart mod himlen... ;-)

  SvarSlet