fredag den 16. september 2011

Psst...

Jeg har bygget lidt om, da jeg vil prøve Disqus-kommentarsystemet. Jeg håber alle jeres dejlige kommentarer kan importeres - lige nu ser det lidt sort ud :-(

9 kommentarer:

 1. Tak Inge, du reddede mig - noget virker i al fald ;-)
  I mellemtiden har jeg fået et nyt kommentatornavn - øh, en lidt uventet 'gevinst' (Ditte var optaget), så nu skal mine blogvenner lige vænne sig til det!

  SvarSlet
 2. Inge var også optaget da jeg oprettede mig som bruger i Disqus - altså som kontonavn, men da jeg skrev det ind som navn i min profil, dukkede det alligevel op som kommentatornavn.
  Har du opgivet at importere dine kommentarer fra tidligere..??

  SvarSlet
 3. Jeg har forsøgt at importere et par gange uden held. Håber at den bare skal sove på det; lleers må jeg kontakte dem. Jeg kan inde i bloggers 'bagland' se at de stadig ligger der :-)
  Jeg har også forsøgt at rette navnet i profilen, men nej... Måske er det mig der skal sove på det? ;oD

  SvarSlet
 4. Der går lidt tid, inden kommentarerne kommer....det gik fint hos mig, også på blogspot.

  SvarSlet
 5. Tak, Lavendel :-)
  Du har ret - efter en nat er de på plads og jeg er glad.

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit nye kommentarsystem - jeg tror, du bliver glad for det. Vi kan lægge billeder ind, rette i kommentaren og svare i en 'tråd'. Men jeg kunne desværre ikke importere mine kommentarer fra js-kit, der ikke har lavet et eksportformat.

  SvarSlet
 7. Ja jeg er allerede meget glad :-) Alt er nu i orden, jeg skal bare ha' pillet lidt ved indstillingerne, så de er som jeg vil ha' dem.

  SvarSlet
 8. Så blev jeg live nysgerrig ;0)
  Håber det kommer til at fungere for dig og at du får kommentarerne med over.

  SvarSlet