tirsdag den 26. oktober 2010

Farvelade-have

Ingen, der bevæger sig rundt i blogland, kan være i tvivl om, at det er efterår.

Naturens farvepalet 'drager' og kameraerne gløder i forsøget på at forevige de fantastiske scenerier.


Her er lidt 'skud' fra min have, hvor tobakspibeplante og blåbærbuske spiller op til dans i hver sin ende af farveskalaen. Der er ryddet op derude og i går blev plænen slået for sidste gang - endnu en gang.

Min ubestemmelige, ukuelige rose fortsætter ufortrødent med at sætte knop på knop, selvom de nu er  mærkede af nattefrosten.

7 kommentarer:

 1. Det var godt nok en ukuelig rose :-) - og du ved ikke hvad den hedder? Den kunne ellers være god at få fat i.

  Jeg er helt enig i det med æblerne - mht. smag og sprødhed når de importerede ikke de danske til knæene. Eller hvad det nu kan hedde på æbler...

  SvarSlet
 2. Flotte billeder fra din have, utroligt med rosen, men jeg har en hvid pelargonie som stadig blomstrer...det har jeg godt nok heller ikke oplevet før...

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige billeder fra din have! Vi mangler endnu at slå græsset for sidste gang og at rive den over for nedfaldne balde. Men en dag som i dag, hvor solen skinner, er det en fryd at kigge rundt på alle de smukke farver.

  SvarSlet
 4. Fantastisk smuk rosenknop!

  SvarSlet
 5. Ja, der er stadig smuk derude hist og pist, men meget er der ikke tilbage nu ;-). I øvrigt har jeg også stadig nogen rosenknopper, men kun på rosen, der står og putter sig helt inde ved husmuren.

  SvarSlet
 6. At have en have er en fornøjelse, selvom det kræver lidt arbejdsomhed:-)

  SvarSlet
 7. Nøj slog du græs igår (eller forgårs?) det troede jeg ikke en haveexpert ville gøre, når det er så fugtigt. Men jeg har overvejet at gøre det. Hvis solen skinner i morgen, river jeg nåle sammen og slår græsset (nogle steder). Men nu til billederne:

  Det er to smukke billeder af efterårsblade.

  Blomsten er fantastisk smuk. Jeg har hørt at der findes nogle roser, som fortsætter efter nattefrostens begyndelse. Når du skriver den er mærket af frosten, er det så de små buler der er på kronbladene eller er det andre, grønne blade, længere nede, som er blevet brune?

  SvarSlet