mandag den 11. oktober 2010

Skiftedag... og store vaskedag

Skiftedag er, her i huset, den dag hvor mit sommer- og vintertøj (og ditto fodtøj) bytter plads i skabene; så nu er jeg rustet til at imødegå den kolde sæson.

Jeg har taget en fridag i dag, for oven på endnu en fyldt weekend, er det næsten et krav og det kunne heldigvis lade sig gøre at afspadsere nogle af mine overtimer. Jeg har nu ikke ligget på den lade side, men fyldt dagen med huslige gøremål. Der blev også tid til et par pauser med strikketøj og kaffe i solen på terrassen, hvor den tykke trøje dog aldrig kom i brug.

På grund af hele tre 'overtegnede' weekends var jeg slemt bagud med vasketøj, men nu har jeg fået gjort kål på det hele.

Gud ske tak og lov er gruekedlernes dage forbi og jeg kan nøjes med at fylde og tømme husalfen, min arbejdsomme Øko Lavamat.

Til gengæld har jeg aldrig ejet en tørretumbler og bruger stadig tørresnor og klemmer, når jeg tørrer tøj i carporten. Det slider mindre på tøjet, er billigt og miljøvenligt - og så synes jeg tøjet dufter så dejligt bagefter.

Hvordan tørrer du tøj?

6 kommentarer:

 1. Jeg har heller aldrig ejet en tørretumbler. Med nogenlunde samme argumentation som din ;-).
  Forrige år fik vi faktisk en brugt tilbudt gratis - og sagde nej tak. Fordi vi havde svært ved at få øje på behovet.

  SvarSlet
 2. jeg har også fået skiftet sommertøjet ud med vintertøjet...ikke fordi jeg bryder mig om det, men det er jo nødvendigt...:-( Det er så dejligt når man når en hel masse ting der bare har haltet bagefter....men man skal jo også lige have tiden og lysten.....jeg tørrer også tøj på altanen, det er kun når jeg har været på ferie og drukner i vasketøj, at jeg bruger vaskeriet og tørretumbler, så 1 en gang om året går det vel nok...god tirsdag til dig...

  SvarSlet
 3. Jeg gør som dig, tørrer det ude i Guds frie natur. Det kommer til at dufte dejligt efter årstiden.

  SvarSlet
 4. @Bente: Ja, når man har udenomsplads, så er det lidt unødvendigt med sådan et dyr :-)
  @Rejen: Jamen det er nu lidt hyggeligt at se sit vintertøj igen, synes jeg ;-) Èn gang tørretubler om året er jo næsten ingen gang...
  @Merete: Ja og i nat fik det frost - uhm hvor det dufter!

  SvarSlet
 5. Jeg er blevet helt afhængig ag tørretumble-tørrede håndklæder. (de bliver lækre og bløde, i modsætning til udetørrede håndklæder som er stive og kradser). Men jeg har lidt dårlig samvittighed i forhold til miljøet - men pyt hvis det kun er håndklæderne sååhhhh... går det nok.

  SvarSlet
 6. @Nina: Nu har jeg (heldigvis) ikke opdaget den håndklædeluksus :-) men mon ikke det går an ;-)

  SvarSlet