tirsdag den 3. maj 2011

Tre-i-én

Inden solen forsvandt til fordel for de grå skyer og den savnede regn, snuppede jeg et solrigt billede af denne pinselilje med hele tre besøgende.

Er det ikke utroligt så stærk det går?

For en måned siden var forårsblomsterne på nippet til at springe ud; nu er de væk og nye kommet til...

Men heldigvis er der stadig masser af blomsterglæder at se frem til i løbet af de næste måneder.

Inspireret af en blog (jeg kan desværre ikke huske hvilken, men tak for det) har jeg lånt Grethe Bjerregaards bog '1/2 time i haven - den daglige haverunde'.


Det var bogen, jeg ikke vidste jeg havde brug for. Hendes metode med KUN at bruge 1/2 time om dagen (med stopur, ja, for ellers fortaber jeg mig) redder nok min ryg i år, samtidig med at haven alligevel ikke gror helt til. Jeg er glad :-)

4 kommentarer:

 1. Det er et fint billede, og det er så godt her i blogland at man kan få idéer og gode råd til mange ting...God fornøjelse med havearbejdet..;-D

  SvarSlet
 2. Dejligt billede du har taget! Jeg tror, det er sandt, at vi kan nøjes med ½ time i haven om dagen for at holde den pæn. Jeg bestræber mig på at overholde det - men desværre er det ikke altid, jeg når det.

  SvarSlet
 3. Jeg er helt sikker på at hvis jeg brugte en halv time hver dag, så ville min have bare være så flot.. Mit problem er at jeg ikke gider det havearbejde.. Men hvis man gider og holder af havearbejde, som du gør, så er det genialt.. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan nikke meget genkendende til Inges ord :-) Men jeg har skam heller aldrig ondt i ryggen...
  Pjat til side - jeg ville meget gerne ville kunne gide arbejde meget i en have, for jeg elsker flotte haver. Jeg kan desværre bare ikke holde interessen for vedligeholdet; kun skabelsen, og den går som bekendt ikke.

  SvarSlet