tirsdag den 3. januar 2012

Smukke ord

Så har jeg wordlet min blog, som jeg gjorde sidste år, og resultatet ses her. Der var godt nok langt færre indlæg at tage af i den sidste måned af 2011, men der er alligevel en del ligheder. Måske skal man prøve ordlegen på et andet tidspunkt af året?


Det er lidt afslørende at se hvilke ord der går igen og igen. Jeg ved godt at jeg bruger ordet 'dejlig' lidt for meget - der må vist ledes nogle synonymer frem ;o)

6 kommentarer:

 1. Det er en skøn idé - jeg tror, jeg vil gøre det samme, men jeg har vist også nogle ord, jeg bruger lidt for flittigt :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det sjovt ud! Hvordan gør man det? Det må prøves af... ;-) Jeg er alvorligt bange for, at ordet "dejligt" også går meget igen hos mig. Men det er da bedre end så mange andre ord...

  SvarSlet
 3. Kan man bruge ordet 'dejligt' for meget?
  Jeg er vild med Wordle - bruger det en del til lykønskningskort, hvor jeg selvfølgelig sætter passende ord om personen ind.

  SvarSlet
 4. Ja det ser så fint ud :o) Det er nu godt at kunne variere sit sprog en smule.

  SvarSlet
 5. Du går ind på www.wordle.net og der kan du indtaste din blogadresse, så bliver dine ord fra de seneste indlæg brugt til at danne en tagcloud. Derefter kan du vælge alle mulige fonte og farver - rigtig sjovt. Du har helt ret 'dejlig' er egentlig et dejligt ord - i al fald positivt ;o)

  SvarSlet
 6. En rigtig DEJLIG ide som jeg vil tillade mig at kopiere ved passende lejlighed :-)

  SvarSlet