lørdag den 1. januar 2011

Et nyt år, en ny begyndelse - og en status

Den 1. januar - en dag som alle andre, men i vor kultur er datoen skelsættende som en ny start.

Vi har brug for at starte forfra, trække en streg i sandet (eller sneen, i mangel af bedre) gøre status, sætte mål - og se på verden med friske øjne. Brug for at tælle sejre og huske lykkelige stunder. Brug for at stryge mislykkede projekter, dårlige vaner og triste dage af os.

NU kan vi vælge at blive sunde, stærke, slanke, kloge, empatiske, miljøbevidste og sparsommelige; tage de rigtige valg... vi kan blive PERFEKTE. Og vi har et helt år til at opdage, at vi 'bare' er mennesker, med alt hvad det indebærer af fejl og mangler, sorger og glæder.

Også vejret har, for en tid, skiftet spor, for det tør derude, med solen som flittig hjælper. Det drypper og klukker, græstotter og buske titter frem efter måneder under sneens dække.

Lad os se hvor længe DET varer...


Sådan kom december-bloggen til at se ud i WordleEn vældig dekorativ måde at gøre 'status' på.

6 kommentarer:

 1. Jeg har også nydt tøvejret i dag og at se græsset titte frem under sneen. Vi har brugt eftermiddagen til en dejlig lang travetur i Auderød Skov.
  Det var sjovt at se min egen blog i Wordle - det har jeg aldrig hørt om før :-)

  SvarSlet
 2. Tøhø, så sandt, som det er sagt - et helt år i fornægtelsens skygge.
  Sikken sjov ordleg. Det må jeg prøve en dag.

  SvarSlet
 3. Blev da også lige lidt nysgerrig på det wordle - så det skulle lige prøves - tak for inspirationen

  SvarSlet
 4. Jeg er nødt til at vente med reflektioner og nye planer indtil jeg får en fridag ved lejlighed, men det er også okay :-))

  SvarSlet
 5. Ja, sådan er det hvert år!!! Kan du ikke lige smutte indenom min blog, jeg efterlyser en bestemt novelle, måske du kender den???Hav en god dag!!

  SvarSlet
 6. flot måde at illustrere en blogmåned på.. og kloge tanker at tænke. Jeg må indrømme at min 1 januar ikke blev brugt til tanker, men til ren overlevelse.. :-)
  Du og dine må have et godt 2011

  SvarSlet