søndag den 16. oktober 2011

Glimt fra Hobro #3

Burde vist hedde 'Godt fra Hobro', for jeg fik selvfølgelig soldet lidt  ;-)

Allerede på vejen til Hobro benyttede vi lejligheden til at besøge Fandango i Århus. Der har jeg ikke været før, men har læst en del om butikken hos de østjyske bloggere. Det er en dejlig butik, som fristede med mange lækre garner.

Jeg holdt mig dog til et enkelt bundt Malabrigo Lace i den smukke farve Indigo (det ses desværre ikke så godt på skærmen), en flaske Eucalan Uldvask og en (muligvis) smart dims til at holde garnet adskilt, når jeg stikker flerfarvestrik - det er da et forsøg værd..
På selve festivalen 'faldt' jeg over Ellens lækre garn (altså Ellen med Strikkegarnet.dk ;-) og efter lidt betænkningstid to (og kun to) bundter garn: Et bundt lilla Unisono med diskret nuanceskift og et bundt mørk grågrøn Filisilk, der er blødt som en barnenumse.

Unisonoen ender nok i et Hitchhiker (som jeg så første gang på festivalen) - et nemt og alligevel lidt anderledes tørklæde. Filisilken venter på et passende projekt, måske bliver det sjalet fra den medfølgende opskrift..?


Nåeh ja, så var der også den anden Ellens silkegarn som hun netop havde erhvervet. Efter gentagne opfordringer slap karakterstyrken op og jeg købte to af hendes fem bundter formedelst 10 kr., ialt!
Tak, Ellen :-)   Ellen regner vist med at jeg strikker et Nessie af det i løbet af nul komma fem...

Lørdag, på turen til Hobro, gik vi i 'Se giraffen' - en meget appetitlig butik der ligger lige overfor kirken.

Som I kan måske kan se var vi ikke de eneste festivalgæster der fandt dertil.

Der var også garn, men jeg faldt for de smukke knapsmykker fra Knapart.dk.Jeg fandt et sæt med ørenringe i tre forskellige farver der kunne bruges på skift med de samme ørestikkere.

Og så forelskede jeg mig i et armbånd i mine yndlingsfarver (det ses ikke på billedet), men da jeg aldrig går med armbånd, spurgte jeg om det kunne ændres til et halsbånd? Det var helt ok og et par dage efter at jeg kom hjem, modtog jeg en pakke med en perfekt halskæde. Fornem service ;-)

Der blev også købt et par af Ruth Sørensens opskrifter:

Huer, barnevest og voksenvest. Jeg er vild med hendes diagonale strik og tror de bliver sjove at strikke.

Hvad søren er det her så?

Jeg havde jo helt glemt pakkelegen lørdag aften - her er mit rov. Ene lækre garner som jeg endnu ikke har lagt planer for.

Måske bliver der en halsting af det midterste rødviolette/rosa garn, der er en lækker silke/merinould blanding.Så er der vist heller ikke mere i den indkøbspose!

4 kommentarer:

 1. Indbringende week-end for dig, hva'!?
  Og dejlige ting og garner, du fik erhvervet dig.
  Den der fingerdims har jeg også, men jeg kan vist ikke finde ud af, hvordan den skal bruges.

  SvarSlet
 2. Det ser dæleme godt ud.. :o)

  SvarSlet
 3. Hmmm. Kom du på et tidspunkt med en kommentar om mine mange garnkøb i den weekend?
  Nå - uanset hvad, så er strikkefestivalen bare weekenDEN til at investere i alt muligt luksus til sig selv :-) Intet er forbudt eller for meget.
  Den dér flerfarveholdeiordendims... tager man den på fingeren? Jeg kan ikke helt gennemskue funktionaliteten i den.

  SvarSlet
 4. @Ellen: Jeg mindes ikke at have kommenteret noget i den stil ;-)
  Det er meningen den skal på fingeren, men den er ikke afprøvet endnu - jeg kæmper med den (omsider) sidste kile på Hvirvelstrømmen og har svoret ikke at røre andet strik før den er færdig...

  SvarSlet