mandag den 24. oktober 2011

Tummelumsens kaffeplump

Min 'Hvirvelstrøm' (eller 'Plump', som den egentlig burde hedde ifølge Annette Danielsen) er omsider færdig efter 11 måneders meget svingende arbejdsindsats. Efter at jeg havde strikket cirklen sammen, opdagede jeg, til min store forbløffelse, at jeg havde strikket en kile for meget! Lidt komisk når man tænker på hvordan jeg har kæmpet for at blive færdig.

Det var 'om igen' og nu er den på vej til at blive monteret. 

En lang pause i arbejdet har haft en utilsigtet bivirkning, som tydeligt kan ses ved sammenstrikningen: Strikkefastheden er ikke den samme.

Måske kan jeg, efter vask, trække den i facon, for jeg nægter simpelthen at pille mere op.

Heldigvis er modellen en lidt skødesløs sag, så jeg kan nok leve med det. I min alder er kroppen alligevel ikke lige: Alt min tøj glider ud på den ene skulder og hænger derfor mere i den ene side.

Jeg kan så håbe på at de to skævheder opvejer hinanden - det kan jo også gå den anden vej, men jeg har ikke haft spor lyst til at 'regne' på det... ;-)

2 kommentarer:

  1. Flotte farver du har valgt! Jeg beundrer jer, der har tålmodighed til at strikke noget, der kræver stor akkuratessse. Håber at se dig til blogtræffet - og måske iført den fine Hvirvelstrøm?

    SvarSlet
  2. Puha og pyhh - godt det lakker mod enden... men den bliver flot.
    Jeg kan nu godt undre mig lidt over, hvordan Knit, Swirls forfatter og Annette Danielsen hver for sig har fundet frem til så evident ens modeller...

    SvarSlet