søndag den 30. oktober 2011

Lumix TZ20 på vej...

Jeg har fablet om det kamera længe, for jeg har jo læst alle jeres rosende ord og set alle jeres smukke billeder.
NU er det omsider bestilt og skulle gerne dukke op i næste uge. I blå udgave, selvfølgelig; det er jo 'min' farve...

Så håber jeg det lever op til mine (store) forventninger.

Jeg glæder mig i al fald til at jeg nemt kan putte det i lommen eller tasken, så det altid er ved hånden. Mit store, og temmelig tunge, kamera gemmer jeg fremover til særlige fotosafarier.

Og så regner jeg selvfølgelig med at alle I andre Lumix-ejere står bi med råd og dåd, når jeg går løber ind i alle begynderproblemerne  ;o)

Billedet er lånt her

9 kommentarer:

 1. Det bliver godt med et ny lommekamera, jeg skal også på et tidspunkt have et nyt, hvilket ved jeg ikke endnu..Men tillykke med dit og blåt er flot...;D

  SvarSlet
 2. Det er jeg sikker på du nok skal blive glad for Ditte.. efter jeg fik mit renset, er det min lille gode ven igen.. :-) og mit er også blåt..

  SvarSlet
 3. Jeg er sjovt nok lige så sikker som Inge på, at du vil blive glad for det ;-) Jeg finder hele tiden ud af nye ting, det kan, det lille pus. Det er faktisk ret imponerende...

  SvarSlet
 4. Jeg er også sikker på du bliver glad for det :-) Jeg har meget at lære om mit endnu, så regn ikke med den helt store hjælp fra mig ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det spændende - jeg glæder mig til at høre mere om dine erfaringer og at se billeder.

  SvarSlet
 6. Æv - jeg bliver helt misundelig. Jeg vil osse....... jeg købte et lille kamera for to år siden. Og det er faktisk det første kamera jeg nogensinde har haft. Dengang kunne jeg jo ikke vide hvor meget jeg ville komme til at bruge det. Nu har jeg fortrudt, at jeg ikke købte et der var bedre.

  Jeg håber at du bliver rigtig glad for det. :-D

  SvarSlet
 7. Hvor ER det fint! Sådan ét kunne jeg også godt bruge, for jeg slæber altid rundt på mit store kamera. Sådan en lille smart fyr til at have med i lommen kunne man måske ønske sig i julegave? Er det dyrt?

  SvarSlet
 8. Det er fantastisk så meget teknik og produktions-formåen har ændret sig de sidste 10-15 år, jeg er virkelig forbavset over, hvor effektivt sådan et lille kamera er. Jeg har besluttet at udskifte mit 5 år gamle kamera med en nyere model, fordi jeg vil ærgre mig over at billederne ikke er i top på min næste tur! Men om jeg gør det lige før jul - det ved jeg nu ikke :) Håber på prisnedsættelser i Januar.

  SvarSlet
 9. Jeg har en lusket fornemmelse af at der kommer en ny model lige om lidt - det var allerede sat ret meget ned :-)

  SvarSlet