mandag den 10. oktober 2011

Glimt fra Hobro #1

Webstrikkernes festival 2011 i Hobro var, trods det beskedne deltagerantal (omkring 45 hurtigtstrikkende og ditto -snakkende kvinder), en succes. 

Vejret artede sig, selskabet var (selvfølgelig) hyggeligt, værelset og maden fin og jeg kunne konstatere at Hobro helt sikkert er et genbesøg værd.

De to gæve arrangører havde gjort et stort arbejde for at vi skulle have en god oplevelse - og det lykkedes tilfulde.

Ann, det søde menneske, som jeg havde glædet mig sådan til at møde, sørgede for at jeg, sammen med to andre webstrikkere, Vivi og Ellen, fik set hvor min oldefar slog sine folder for mere end hundrede år siden.

Vi besøgte Bies Gård, en gammel gulkalket købmandsgård, der er et vidunderligt sted med bl.a. kunstudstillinger i de smukke gamle rum.

Bygningerne har også huset et bryggeri, der nu er genopstået som mikrobryggeri efter flere års pause.

Det nye mikrobryggeri og den tilhørende restaurant er placeret i den gamle hestestald, så der stadig er mulighed for at se det gamle bryggerirum med dele af bryganlægget samt forskellige genstande fra 'dengang'. Bl.a. nogle halmhylstre som blev brugt til at beskytte flaskerne under transport (jo, jeg har slået det op, Ellen ;-)

Hun inviterede endda på kaffe i sit vidunderlige hus ved fjorden.Jeg nåede også at nyde den smukke natur omkring Hotel Amerika i løbet af lørdagen. Den gode og rigelige mad, kombineret med snak og stillesiddende strikkeflid krævede at kroppen blev rørt, så det gjorde godt med en lille tur ved Mariager Fjord.5 kommentarer:

 1. Sikke en hyggelig weekend I har haft og I har da også fået set lidt...flot billede af fjorden..;D

  SvarSlet
 2. Det var utroligt hyggeligt. Jeg har ikke grinet så meget i lange tider :-D

  SvarSlet
 3. Skønne billeder, Ditte, og det har da været en fantastisk weekend. Hvor er det spændende, at du set, hvor din oldefar slog sine folder for mere end hundrede år siden. Er der ikke til et blogindlæg?

  SvarSlet
 4. Nej, hvor ser det bare hyggeligt ud :o)
  Dejligt, det har været en god tur...

  SvarSlet
 5. En hyggelig tur med oplevelser af både den ene og anden slags. Også et dejligt billede af Mariager Fjord :-)

  SvarSlet