onsdag den 24. august 2011

Dag 19 - Where I slept

For en uge siden blev de to ældre boxmadrasser her, tilhørende undertegnede og husbonden, udskiftet med nye lækre elevationssenge.

Hvor mange nætter jeg har sovet i min gamle seng er jeg usikker på, jeg tror de er godt 15 år gamle. Det er ikke fordi de er slidt op - efter min mening kan de godt genbruges med to nye topmadrasser - men de blev kasseret fordi jeg hver eneste morgen vågnede tidligt med ondt i ryggen.

Efter at vi har fået de nye senge er det lykkedes mig at sove for længe hele to gange! Det er ikke sket i mange, mange år, så de har bestået testen. Nu er vækkeuret og mobilen begge taget i brug så det ikke gentager sig!

Jeg kan næsten ikke holde ud at smide boxmadrasserne ud, men jeg gider heller ikke have dem til at stå og fylde op ret længe og vi har gæste-sovepladser...

Hvad stiller man op med gamle senge?
Den blå avis?
Genbrugsstationen?
Eller er de i virkeligheden kassable?


3 kommentarer:

 1. Jeg vil jo sige Den Blå Avis, for hvis nogen kan bruge dem og I så til gengæld kan få lidt ud af det, er det jo ikke helt dårligt.

  Vi trænger gevaldigt til ny seng/ny madras, men vi vil have en dobbelt.. Ellers skulle vi da gerne have overtaget dem ;o)

  SvarSlet
 2. Pjat med jer, det er alt for upraktisk med en dobbelt... De her kan jo kobles sammen med de to beslag ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg ville også prøve at sælge dem på DBA, der er da altid nogen der har brug for et par gode boxmadrasser..:-)

  SvarSlet