lørdag den 27. august 2011

En våd, våd fest

Indendøre var gulvet var belagt med aviser og vaskbare kludetæpper de første meter fra havedøren og dertil nydeligt pyntet med en velvoksen flok gummistøvler.

Ude måtte den nyindkøbte pavillon overdækkes med armeret plast, da den ikke kunne holde den heftige regn ude og papirdugene i teltet måtte udskiftes med lånte rødternede duge, der bedre kunne klare fugten. Undervejs fik adskillige gæster små gys når teltet med mellemrum lod en fin, lille stråle regnvand løbe ned ad ryggen på dem. Men hvad betyder det, når gæsterne har både godt humør og dejlige salater m.m. med?

Da jeg stod op til styrtregn, lyn og torden troede jeg ikke rigtig på festprojektet, men da vi først havde 'opgivet' og begyndte at grine af det helt vanvittige vejr, så gik det jo strygende. Gæsterne ankom lidt i etaper, da de togrejsende var forsinket på grund af signalproblemer. Vi fik grillet vores flanksteaks, kyllingefileter og selvfølgelig de obligatoriske pølser. Gæsternes medbragte salater var smukke og rigelige. Der var også lækkert brød, gode oste, frugt og en helt utrolig kage som min niece var mester for; pyntet med bøger, garnnøgler og strikkepinde og blomster - og så var den turkisblå!

Jeg er alle gæsterne dybt taknemmelig for hjælpen, gaverne og ikke mindst humøret, der var med til at gøre den ualmindelig våde dag så dejlig. Billeder følger, I slipper ikke :-)

7 kommentarer:

 1. Det lyder som en fest, det bliver svært at glemme, Ditte. Meget sværere end hvis vejret havde været helt perfekt :-).

  Og tillykke på bagskud!

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til billeder. Især af den kage :-)
  Selvfølgelig er det lidt surt, at vejret ikke var med jer, men det er rigtigt, at festen til gengæld bliver husket for evigt.
  Vi var til et sølvbryllup i Sverige for nogle år siden - også med telt i haven og hvad dertil hører... det druknede totalt, som i fuldstændig og aldeles i regn, men det blev en af de sjoveste fester, vi har deltaget i.

  SvarSlet
 3. Den fest kommer I til at huske altid.. :-)

  SvarSlet
 4. En uforglemmelig fest må det have været - jeg glæder mig til billeder :-) Og tillykke, Ditte!

  SvarSlet
 5. Hvis bare gæsterne har humøret og påklædningen i orden, så kan en "smule" regn ikke ødelægge noget.
  Det lyder til, at det lykkedes!
  Og et forsinket tillykke :0)

  SvarSlet
 6. Hvor er det skønt at læse, at det blev en humørfyldt fest.
  Til lykke med dagen - for et halvt år siden, kære Ditte:-)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak for en skøn og dejlig fest :o)
  Lækker mad (også tak til gæsterne her), hyggelige omgivelser, god stemning og glade mennesker! Alt det en vellykket fest skal ha'.

  Og med regnen der ind imellem trommede stille på teltdugen blev der ligge 'added' endnu mere hygge til løjerne - Så jeg vil faktisk også sige tak til vejrguderne ;o)

  SvarSlet