lørdag den 6. august 2011

Dag 5 - someone I love

Jeg har, blandt en flok stærke kandidater, valgt mine utrolige forældre som jeg har et godt og varmt forhold til.

Billedet her er taget for snart tyve år siden. Denne sommer bliver de begge 86 og deres forhold er stadig præget af stor kærlighed og respekt for hinanden og for deres børn - de er altid accepterende og favnende.

Min far:
Spasmager og provokatør, men i virkeligheden blød som smør, hjælpsom og kærlig. Bogelsker om en hals (tidligere boghandler), men også vældig god til at bruge sine hænder og havde en gang en drøm om at blive møbelsnedker. Han har bevaret sin umiddelbare og barnlige sjæl - og er uhjælpeligt forelsket i min mor.

Min mor:
Umådelig kreativ og dygtig og meget nysgerrig på livet. En fantastisk kok der elsker at prøve nye ting. Uddannet reklametegner og beskæftigelsesterapeut. Har døjet med svære hjerteproblemer de sidste 25 år, men hendes sejhed og karakterstyrke har båret hende igennem og hun klager aldrig.
4 kommentarer:

 1. Et godt valg...
  De bedste bedster :o)

  SvarSlet
 2. jeg bli'r helt varm om hjertet når jeg ser sådan et billede, og ikke mindst når jeg læser din tekst om dine forældre - det lyser af kærlighed

  SvarSlet
 3. En tekst og et billede der varmer. Sjovt nok, kan jeg genkede teksten på både min far og min mor, bortset fra erhvervet, og så har jeg ikke mere min far, han døde for 4 år siden i en alder af 87.

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at se et ældre ægtepar, dine forældre, er så glade for hinanden og friske at se på. Tillykke med dem!

  SvarSlet