tirsdag den 9. august 2011

Day 8 - Technology

Jeg er ret betaget af teknologi og de muligheder der ligger i den. Hvis jeg købte ind med mit hjerte i stedet for min forstand, så ville jeg vælte mig i diverse gadgets. Derfor er jeg selvfølgelig også fast seer når So ein Ding går i luften. Her er lidt af mit grej.Hvad jeg ikke er så vild med er alle de umulige ledninger og opladere der følger med. Og kun meget lidt af det 'snakker' sammen så det kan genbruges. Det 'papirløse samfund' har vi ikke set endnu; men jeg håber sådan set også mere på det ledningsløse!

Som de skarpsindige kan se af billedet er jeg ikke vild med monopoler, så computeren og mp3-afspilleren hedder Apple, mens telefonen er en Android - lidt tosset måske...

5 kommentarer:

 1. så må du da også snart ha dig en Kindle eller noget i den retning... så kan du jo vejlede mig, når jeg skal købe min :)

  SvarSlet
 2. Jeg stemmer også for det ledningsløse samfund! Det er til at blive tosset af alle de ledninger ...

  SvarSlet
 3. Jep fri os for ledninger, de er bare til besvær..;-D

  SvarSlet
 4. Lækre gadgets du har, Ditte ja 'So ein Ding' er et dejligt program. Jeg har lige købt en ny dims, en dias- og negativscanner, og jeg er helt væk i alle mine forældres gamle billeder i øjeblikket :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan se, vi har valgt samme motiv til technology.... næsten.
  Jeg er heller ikke vild med alle de ledninger. Det burde standardiseres!!
  Og selvom jeg elsker teknologi, gider jeg ikke læse brugsanvisninger!

  SvarSlet