torsdag den 29. juli 2010

Hjemme i reden igen

Så er min søn og svigerdatter landet sikkert i København igen, efter en lang tur rundt i Japan og Sydkina.

Det glæder mit moderhjerte, som er temmeligt betænkeligt ved luftbåren aktivitet. Jeg prøver at beherske mig, min fobi skal jo ikke afholde ungerne fra at opleve verden og det er trods alt en forholdsvis sikker måde at få flyttet sig på. Alligevel har vi en aftale om, at de altid sender en sms, når de har benene på jorden igen.


Men tro mig, jeg HAR styr på det: Jeg er stormester i lufthavnsoplysninger på nettet. Tilmelder mig gladeligt diverse lufthavnes sms-services og tjekker afgange og ankomster i de mest obskure lufthavne. I dag har en kollega introduceret mig for fænomenet flightradar24.com.

Gisp, siger jeg bare: Nu er jeg i stand til at holde dem under opsyn hele vejen! Og en flyvetur fra Beijing til København f.eks. varer altså temmelig længe, suk...

4 kommentarer:

 1. Jeg må indrømme, at jeg heller ikke er vild med at få luft under vingerne, så jeg kan godt forstå din bekymring. Men så er det jo dejligt, at de er kommet hjem igen i god behold... ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke om det er stedet at nævne det, men er der ikke ved at være for mange fly i luften?

  Godt at de kom ned igen :-)

  SvarSlet
 3. Nu kan du fremover sidde en hel nat og overvove flyvninger :-)
  Men jeg forstår dig så godt - jeg er også helst fri for at flyve og tænker lige som dig.
  Sikke en oplevelse de unge mennesker må have haft - nu venter der sikkert nogle utrolig spændende beretninger.

  SvarSlet
 4. @Mia: Dejligt med lidelsesfæller. Jeg føler mig eller meget alene med min fobi.
  Ha' en dejlig weekend :-)

  @dax2: Ja, det ser skrækindjagende ud med alle de gule pletter oven i hinanden! Jeg er også glad for at de er godt hjemme. God weekend til dig :-)

  @Madame: Endnu en lidelsesfælle (men vi lider ikke på jorden heldigvis). Jeg glæder mig meget til deres altid dejlige billeder og gode historier, så jeg ser frem til at mødes med dem kan du tro.
  Rigtig god weekend til dig :-)

  SvarSlet