tirsdag den 13. juli 2010

Stille dage i Paradis

Vi er taget på ferie til verdens dejligste plet og har for en stund overladt hjemmet i andres varetægt.

Vi låner, som sædvanligt, svigerdatterens familie-sommerhus på næsset udfor Ordrup ved Sejerøbugten. Et dejligt hus som ligger på næssets nordside. Skal vi bade, og det skal vi, er vi på fem minutter ovre på den anden side af næsset og kan dyppe os i det klareste, rene vand med sandbund.

Her er den smukkeste udsigt over åbne vidder med græssende får, kik til Sejerøbugten og Sjællands Odde og masser af himmel, hvor de sidste rester af nattens uvejrsfront trækker nordpå og den sommerblå himmel får igen overtaget. Jeg tog et par billeder da fronten nåede os i går - et imponerende skue.

Et stort gråt tæppe blev rullet hen over himlen
 - og bag det fulgte mægtige, dramatiske skyformationer.
Det måtte ende med et (eller mange) brag. Og det gjorde det.

Strikketøjet er med og jeg får da strikket en smule, selvom vejret mere er til 'ligge-helt-stille-i skyggen-og drikke kolde-drikke'-aktiviteter. Lidt kulør har jeg nu fået, da jeg vågner tidligt. På det tidspunkt kan selv jeg sidde lidt i morgensolen og læse. Nu går turen til Asnæs, hvor der skal fourageres til morgendagens gæstebud. Jeg regner sågar med at få bagt lidt, både Camilla Plums 'Nix pille brød' og kanelsnegle fra Foodfanatic.

Et luksus-driverliv, hvor der ikke bruges ret meget tid på at tjekke og kommentere på alle bloggene, så det må komme pø om pø.

5 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie, Benedicte - det lyder rigtig dejligt med luksus-driverlivet ved Sejerøbugten :-)

  SvarSlet
 2. @Madame: Tusind tak. Jeg håber du også nyder din ferie i sommerlandet derhjemme ;-)

  SvarSlet
 3. Luksusdriverliv er dejligt - er selv lige vendt hjem fra et par dage af slagsen ;-).

  Nyd det!

  SvarSlet
 4. Flotte og interessante skyformationer - den ene ligner en koldfront, som Jesper T. fortalte om i vejrudsigten, og det er sjældent at de er så tydelige.

  SvarSlet
 5. @Bente: Jeg nyder i den grad. Det kan ikke blive bedre ;-)

  @dax2: Ja, det er sjældent at de er så markante - og den strakte sig fra horisont til horisont; et fantastisk syn, som det faktisk var svært at forevige.

  SvarSlet