fredag den 12. november 2010

ABC-leg B

Bibliotek, bibliotekar, bibliografi, biografi (hermed en rundtur i Wikipedia-land) - og så selvfølgelig BØGER. Der er mange biblioteksord med B. Men jeg snyder Ellen og vælger BogForum, som er et  meget aktuelt B-valg. Du kan nemlig stadig nå det :-)

BogForum er et must for bibliotekarer - eller sådan føles det. Jeg får både set og hørt en del om bøger og forfattere, men der bliver så sandelig også snakket 'igennem' med kolleger fra nær og fjern. I virkeligheden burde landets biblioteker været lukket første mandag efter BogForum, så hele standen kan få hvilet ordentlig ud ovenpå strabadserne.

I år snyder jeg. Jeg tager min datter under armen og nøjes med at frekventere Forum nogle få timer lørdag formiddag. Kl. 16 har jeg nemlig en aftale ude i byen med nogle venner. Vi ses :-)

Se flere B-valg her

9 kommentarer:

 1. He he.. du snød også mig.. jeg troede også dit B skulle være Bøger.. Bogforum er et godt valg, og det har da også lidt med bøger at gøre.. :-)
  Jeg ville rigitg gerne ha' været med til blogtræffet, men vi er løbet ind i flere aftaler i morgen. Så det må blive en anden gang for mig.. I må have et rigtig godt træf.

  SvarSlet
 2. Ja vel egentlig et logisk valg med netop bogforum og bogmesse i weekenden...vi ses...:-d

  SvarSlet
 3. Jamen selvfølgelig skal B stå for bøger, når man er bogelsker. Jeg skal nok også ind og se BogForum, men det bliver nok først på søndag... :-)

  SvarSlet
 4. Sikke et fint B-valg :-) Jeg har været Bog Forum en del gange - syntes jeg var forpligtet via mit job på litteraturprogrammet Alfabet. Men uha, jeg synes, det er et gedemarked ... ;)
  Vi ses i eftermiddag, og jeg glæder mig!

  SvarSlet
 5. Bøker er en livsnødvendighet, selv om internettet nok har tatt mye av den tida i heimen

  Ha ei utmerket helg :)

  SvarSlet
 6. Hehe - jeg har ikke spor imod at blive snydt, når det er på denne måde ;-)
  BogForum var da oplagt B-emne i denne weekend, kan jeg godt se.

  SvarSlet
 7. Bokforum høres riktig så spennende ut.

  SvarSlet
 8. NÅ? Er det ikke kun for bibliotekarer (og folkeskolelærer)? :-)
  Nej, spøg til side, men da manden og jeg var til Bogforum fredag sidst på eftermiddagen, havde vi en oplevelse af, at der var en voldsom overvægt af disse faggrupper.

  SvarSlet
 9. Heisann!
  Nok en bokinteressert. vi er MANGE ;:OD)
  I morgen drar jeg på bokmøtet på en Herregård sammen med bibliotekaren på skolen jeg jobber på !!!!!
  Lokal, sann historie om mord!

  SvarSlet