tirsdag den 16. november 2010

Servicemeddelelse

Forleden var der et indslag i TV-avisen omkring streaming af musik, hvor man beklagede, at der i Danmark ikke findes gratis streaming-tjenester, bortset fra f.eks. TDC eller Telenor, der kræver at man er (betalende) abonnent hos dem.

I broderlandene kan alle benytte Spotify's gratis streaming, men tjensten tilbydes ikke i Danmark, da KODA og den danske musikbranche ikke vil indgå aftaler på deres betingelser - til stor irritation for mange danske musikere.

Desværre glemte man helt at nævne bibliotekernes BibZoom.dk, hvor streaming-delen vokser med lynets hast. Den er ganske gratis at benytte.

Du skal ganske vist være registreret som bruger af et af de danske folkebiblioteker der er tilknyttet ordningen, og det bliver flere og flere, men det er også uden omkostninger.

1 kommentar:

  1. Tak for det indlæg. Det mindede mig nemlig om et lille notat fra min svenske boghandler som gav mig et link til soundtracks, som altid kører i hans butik som baggrundsmusik. Gad vide om det overhovedet er lovligt at bruge i vores lille land ??
    Men hvorom er får du lige adressen:
    www.streamingsoundtracks.com

    Ha en dejlig dag....knus

    SvarSlet