søndag den 14. november 2010

Lystig lørdag

Træt, men glad, sidder jeg her i sofaen og søndags-slapper efter en oplevelsesrig lørdag.

Først en formiddag med bogmesse med 'millioner' af mennesker, sammen med min datter; det var næsten for meget. Vi ankom i god tid inden klokken 10, men ved indgangen var der kø, i forhallen var der køer, ved garderoben kø igen...

Adskillige var kolleger fra andre biblioteker, så der blev tid til at veksle et par ord, men jeg er ikke vild med at være på steder med så mange mennesker mere.

Det luner nu med godt selskab :-)

Vi plejer at besøge messen søndag, hvor der er noget bedre plads, og den tradition tror jeg vi skal holde fast i. Da vi, efter sølle to timer og allerede godt møre, omsider fik fægtet os ud af kaos, var der stadig lange køer foran Forum - OG foran vekselautomaten, så jeg er sikker på at forlagene er glade.

Interessen for bøger og forfattere er glædelig stor, men ærligt talt får jeg mere ud af at høre og se diverse forfatterinterviews og reportager fra messen, i radioen og på DR K.

På Amager ventede en god frokost hos sønnen og hans kæreste (hvis mave vokser planmæssigt :-), hvor jeg fik pusten igen og småsnakket hyggeligt med familien. Hulemanden og datteren drog hjem, men var så venlige at sætte mig af i Bredgade.

Jeg havde nemlig en aftale på Café Oscar med en flok dejlige mennesker fra blogland. Det var Jens, der denne gang havde arrangeret blogtræf. Det var en fornøjelse at møde AnnetteAnnemarieBritt, CatarinaDonaldKisserLeif, MadameMia, SuslingTrine Louise og UffeNogle havde jeg mødt før, andre var nye ansigter, men det er helt specielt, at møde mennesker som jeg, via deres blog, har fået et mere eller mindre godt kendskab til, i levende live.


Jens havde stykket et vældigt flot program sammen. Først caféen, dernæst et helt vidunderlig sushisted i Grønnegade Green sushi, hvor vi fik den lækreste sushi. Det smagte pragfuldt, var delikat, økologisk og bæredygtigt - og vi fik fornem betjening. Absolut et sted jeg skal besøge igen.

Aftenen sluttede på Centralhjørnet med, for mit vedkommende, årets første juleøl, under hidtil usete kaskader af julepynt i luksusklassen. 


Tusind tak til jer alle, men især Jens, for en dejlig, dejlig aften! Jeg glæder mig allerede til næste gang...

9 kommentarer:

 1. Ja det var et godt program, som Jens havde skruet sammen, en rigtig god ide at gå fra det ene sted til det andet - tak for en god oplevelse :)

  SvarSlet
 2. Hej Ditte....Det var så hyggeligt at møde jer allesammen, og især de af jer som jeg følger regelmæssigt. Jeg håber sandelig vi kan gentage.
  Tusind tak for i går ... knus

  SvarSlet
 3. Det var et dejligt blogtræf - tak for i går, Ditte! Og din dag har været ekstra lang og oplevelsesrig :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en forrygende aften.
  Jeg forstår sandelig godt, at du skal have en slapper i dag, med det program du havde i går.
  Nyd søndagen.
  Knus

  SvarSlet
 5. Selv tak! Jeg er meget imponeret over alt det du har nået - sikken en omgang. Jeg synes også det var en dejlig aften og jeg glæder mig til vi ses igen!

  SvarSlet
 6. Hej Ditte, det var rigtig hyggeligt at møde dig, og sikke en dag du har med en masse oplevelser....

  SvarSlet
 7. Det var en rigtig rigtig hyggelig dag, de mange mennesker til trods ;o)
  Godt at høre at også aftenen var vellykket!

  SvarSlet
 8. Tak for i lørdags - det var spændende at møde dig!

  SvarSlet