tirsdag den 11. januar 2011

En god dag

I dag har jeg overværet sønnens sidste fremlæggelse på Arkitektskolen. Det var afgangsopgaven der skulle forsvares og det var meget spændende  at opleve (dog lige lovligt nervepirrende for moren).

Der var en hel del tilhørere - her er det censorerne der stiller spøørgsmål til planchen.
Han klarede det fornemt, selvom han ikke er særlig vild med at være i centrum og det endte med et tital. Så nu kan han kalde sig arkitekt maa.

Jobmulighederne er derimod ikke noget at råbe hurra for, det er rigtig dårlige tider for arkitekterne.

Byggebranchen er som regel den første branche der bliver ramt i krisetider - men til gengæld er de også de første der mærker det når det vender igen, så måske er der håb...

Der er produceret mange, mange skitser, modeller o.m.a.

 
I mellemtiden kan han bruge tid på at vænne sig til den nye rolle som far, for nu er der kun godt 14 dage til at svigerdatteren, ifølge planen, skal nedkomme.

På mandag skal hun helst nå at få overstået en deleksamen på Danmarks Pædagogiske Universitet, men derefter er lillemanden meget, meget velkommen til verden!

10 kommentarer:

 1. Tillykke, tillykke med ham og snarlig tillykke med familieforøgelsen.
  Ja, det er ikke nemt at få job som arkitekt. Vi har et par stykker i omgangskredsen. Een kører som bud på tredje år. En anden har lidt arbejde ind imellem. En tredje er taget til Kina for at få lov at arbejde med sit fag.
  Synd for de dygtige unge mennesker.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din søns flotte eksamen, og endnu større med den komemnde familieforøgelse..
  Jeg elsker den slags gode dage..
  og jeg håber han er en af heldige der finder sig sit drømmejob. :-)
  Hav en rigtig god aften

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnen - dejligt når det går godt :-) og du har jo meget at glæde dig over i den nærmeste fremtid :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med sønnike - dejligt når de klarer sig godt. Jeg har haft en tilsvarende glædelig oplevelse i dag - for min Mikkel blev færdig som bygningskonstruktør, og scorede sig et 12-tal. Selv om byggebranchen er hårdt ramt....så kan det ikke helt tage glæden fra et fint eksamensresultat :-)

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med sønnen, det var flot gjort og det er da en særlig dag...;-D

  SvarSlet
 6. Tillykke med din søm - det er vel nok dejligt, at det er overstået, og at han fik så fin en karakter. Og nu venter noget, der er mindst lige så spændende :-)

  SvarSlet
 7. Flot karakter og stort tillykke til sønnen med veloverstået eksamen, og meget stort tillykke til dig med en så skøn søn :-))

  SvarSlet
 8. Tillkke med din søn, ja nu starter der et andet afsnit i hans liv med at finde et arbejde.
  Et lille fortillykke med den snarlige familieforøglse.

  SvarSlet
 9. Til lykke med din dygtige søn. Glæden ved denne og den kommende begivenhed kan formentlig ikke lige nu overskygge den måske lidt negative fremtidssituation.
  Vi må krydse fingre for, at han finder noget, han vil blive glad for.

  SvarSlet
 10. Tillykke med din søn - det var et rigtig flot resultat! Og så håber jeg da, at svigerdatteren når sin eksamen, inden lillemanden gør sin entré ;-).

  SvarSlet