søndag den 16. januar 2011

Flittig hjemmesøndag

I dag fik jeg taget hul på en længe ønsket oprydning i mit store skab. Mine garnkøb kræver plads, så der skulle ryddes (og smides) ud. Det lykkedes langt hen ad vejen, indtil ryggen fik nok. Men skabet blev nydeligt og der blev en hylde ekstra til garnet. Til gengæld står der nu en del kasser og venter på at jeg bliver lidt mere mobil...

Vaskemaskinen har haft travlt, der er bagt rugbrød og jeg har lavet mad til flere dage (og pudset glorien undervejs) og så er jeg gået i gang med en hue til datterens veninde, der forleden spurgte om jeg kunne strikke hende en 'Mary-hue'.

Den model kendte jeg ikke, men efter at have tjekket nettet og snakket med veninden igen (der var nemlig flere huer med den betegnelse, da kronprinsessen åbenbart promenerer en del lækre af slagsen) har jeg fundet modellen og er godt i gang.

Opskriften er nem at regne ud og garnet er gravet frem af gemmerne. Det går hurtigt, da jeg strikker med fire tråde på pinde 7 (lidt hårdt for hænderne). Noget af garnet var faktisk på vej ud, men det passede perfekt til hendes farvevalg, så det blev taget til nåde igen. Den bliver både blød og lækker, så måske skal jeg lave en der ligner til mig selv bagefter ;-)

4 kommentarer:

 1. Du har da godt nok været flittig, og sød farve den lyseblå...;-D

  SvarSlet
 2. Puds du bare glorien.. du er godt nok flittig.. jeg blev færdig med et par benvarmere i går aftes.. Det er mere end 2 mdr. siden jeg startede på dem.. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor har du været flittig Ditte. Hvis jeg gik med hue ville jeg ønske mig sådan en Mary-hue, for den ser lækker ud. Udgaven af Tågen letter som du har lagt på er meget meget smuk :-))

  SvarSlet
 4. Den bliver fin :o) Den passer perfekt til hendes stil!

  Hvor er du bare effektiv, mummy - Jeg lavede (som sædsvanlig, var jeg lige ved at sige) ikke noget særligt. Bortset selvfølgelig fra audtition med sanglærken ;o)
  Søndag stod Claus seeeent op, så vi spiste 'morgenmad' kl. 14, mens vi så animationsfilmen "How To Train Your Dragon"... God film :o)

  Så ja, en rigtig dase-weekend igen.. Men nu var jeg jo også lidt sløj, så...

  Bliver der mon til et par skiver lækkert rugbrød til datteren på fredag? ;o)

  SvarSlet