fredag den 7. januar 2011

Garngrådighed og uldgalskab

Ja, intet mindre. Den tilbageholdenhed omkring garnkøb jeg tidligere har pralet af på denne blog er nu helt og aldeles forsvundet. Onsdagens strikkecafé hos Charlotte resulterede i fire bundter Gotlandsk Pelsuld, to blå og to vinrøde, med ideer til nye projekter.

Samtidig havde jeg aftalt med Kirsten fra strikkecaféen, at vi skulle slå os sammen om et indkøb fra Garnudsalg.dk, så vi lige akkurat kunne nå grænsen for at få fri porto. Men allerede torsdag var vi blevet så inspirerede, at vi begge uden problemer kunne 'fylde ordren op' og dermed hver for sig kvalificere os til den frie porto...

Ergo er der (endnu en gang) bestilt garn hos hr. Weller for et urimeligt beløb.

Hvad skal det dog ikke ende med?

Opformering af UFO'er, så jeg endelig bliver en 'rigtig' strikker?

Ja, noget kunne tyde på det, da projekterne står i kø, efter nogle strikkeløse dage ovenpå julen. Jeg flakker, har mange ideer (og selvsagt masser af garn), så nu skal jeg bare tage nogle beslutninger - og nej, det er, med skam at melde, ikke en af mine mest fremtrædende evner...

6 kommentarer:

 1. Ak ja, Ditte, du var jo ikke den eneste der faldt i med et brag i onsdags ;) Mit ene nøgle er ved at blive omsat til luffer i skrivende stund :)

  SvarSlet
 2. Ditte, uha så dejligt at have ligestillede. Mange UFOer, meget garn, mange boblende projekter :-)
  Jeg har 2,5 kilo garn liggende hos min datter, som hun har bestilt til mig før jul - vi slog os sammen og fik 15% rabat :-)

  SvarSlet
 3. Gotlandsk uld! spændende - du må endelig videregive dine erfaringer - og det der med UFO - det har jeg altså ikke fattet - :-)
  /Nina

  SvarSlet
 4. @Diana: Dejligt, at jeg ikke var alene om det :o)

  @Kisser: Ja, og med alt det du har fået i din julekalender så har du da til et par dage!

  @Nina: Ulden er lidt usmidig og ikke for kradse-sarte, men har et skønt blankt skær og da gotlandsk uld er grå, så er farverne smukt melerede og douche. UFO=ufærdige opgaver (sådan cirka ;o)

  SvarSlet
 5. Vi var vist mange som faldt i vandet i onsdags. Men sådan er det når man mødes og bliver inspireret.

  SvarSlet
 6. Hø hø, ja det var altså lidt morsomt, som alle gik amok. Der skulle have været skjult kamera på...

  SvarSlet