mandag den 24. januar 2011

Mit bedste snefoto

Så er der kaldt til blogleg igen på Blogkvinder 40+ og der skal jeg selvfølgelig være med. 

Jeg er ikke den eneste der har svært ved at vælge ét billede. Jeg landede på tre, der viser hvor forskellige udtryk sne kan have. Jeg ved ikke om det er mine bedste, men de siger mig noget. 

Det første er fra et mindre kønt hjørne af grunden, hvor vi opbevarer lidt af hvert. Nu har det hele fået luftige, bløde flødeskumsformer og er næsten kønt at se på...Det andet er et kolossalt lærketræ, der denne dag stod iklædt hvidt på hver en kvist og masser af sne i skovbunden. Det billede taler stærkt til min barndoms eventyrlige fantasier. Hvad har vi her... Snedronningens skov eller Heksens pandekagehus?


Det sidste er billedet af sprød sne, klingende frost og krystalklar kulde. Den knaldende blå himmel og et lys der skær i øjnene får mit humør til at stige til uanede højder. Sådan en snedag gør mig tindrende glad...


12 kommentarer:

 1. Billede tre er fantastisk smukt, men det første er absolut det sjoveste - trillebøren minder mig om hunden fra Garfield :D

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes også det har humor - og jeg kan da sagtens se Futte, nu du siger det ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes især de sidste to billeder er fantastiske. Meget flotte

  SvarSlet
 4. Det er helt klart Snedronningen, som har tænkt sig at bage is-pandekager til de små børn, der frysende søger hjælp i hytten!

  Helt klart? Hmmm .... jaja, det er i hvert fald smukke billeder.

  SvarSlet
 5. Meget smukke snebilleder du har valgt at vise, jeg synes også det er fantatisk smukt med blå himmel og frost på træerne det er bare så flot...Godt fanget..;-D

  SvarSlet
 6. Jeg er helt betaget af dit lærketræ, Ditte! Det taler også til mig og til barndommens fantasier. Ja, det må da være Snedronningens skov :-)

  SvarSlet
 7. Det med lærketræet er fantastisk, som hentet ud af et eventyr. Det må være vinderen ... hvis der er sådan en ☺

  SvarSlet
 8. Alle 3 billeder er smukke, og jeg genkender dem alle, specielt det øverste.. sådan et hjørne har vi også.. :-)

  SvarSlet
 9. Fantastisk flotte billeder - de to sidste er helt eventyragtigt - jeg tænker C.S. Lewis' Narnia-serie - eller andre fantasy-landskaber. Vinterbilleder er noget helt særligt.

  SvarSlet
 10. Rigtig flotte snebilleder. Jeg kan nok aller bedst lide nummer 3. :)

  HA' en dejlig aften.

  SvarSlet
 11. Super flotte billeder på hver deres måde :-)

  SvarSlet