mandag den 7. marts 2011

Ny arbejdsplads

Nej, jeg har ikke skiftet job, men vi har fået et nyt bibliotek i Hundested.

Flyttebur med bøger i 3 lag
Mange bøger blev pakket i flyttekasser
Én eneste dag nåede jeg at være med til at folde kasser og pakke bøger i flyttekasser og ditto bure, inden jeg lagde mig.
Men mens jeg har ligget brak herhjemme har mine myreflittige kolleger pakket ned, flyttet, pakket ud igen, rykket rundt, samlet møbler, smidt ud, indrettet og meget andet.

Så nu har vi fået et fantastisk flot og imponerende bibliotek i det gamle rådhus.

Lige bag i'et sidder jeg, når jeg har udlånsvagtLørdag var der indvielse og der var MANGE mennesker! Der var fine taler, snoreklipning, mad og drikke, forårsgrønne balloner og varme popcorn. Brødrene Mads Westfall og Tue West leverede musikken og Martin og Ketil stablede et forrygende videnskabs-børneshow på benene.

I dag åbnede vi for alvor. Jeg havde eftermiddagsvagt men nåede at tage lidt billeder inden.

Jeg tror det bliver et skønt sted at arbejde og det ser ud til at langt de fleste borgere er enige om, at det nye bibliotek er en stor gevinst for byen, på trods af den skepsis ideen om flytningen oprindelig blev mødt med. 

Tillykke til Hundested og til Halsnæs kommune  - kommer du forbi, så kig endelig ind :-)

Fine nye udstillingsmøbler i de lyse rum
Et kig til biblioteksrummet fra trappen til 1.sal
På 1. sal er der bl.a. læsesal, lokalhistorisk arkiv og borgerservice

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud inde fra. Vi var en tur forbi rådhuset igår - på geo-tur - og der ser ikke særlig kønt ud, ude fra.

  SvarSlet
 2. Uha.. jeg tror vi alle har prøvet at flytte bøger.. det er ingen spøg. Hvor ser det godt ud, så lyst og venligt.. Det bliver helt sikkert et godt mødested for kommunens borgere.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig indbydende ud...i otterup er der så mørkt..jeg kan slet ikke holde ud at være derinde.

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok fint ud, lyst og moderne! Jeg må hen og kigge en dag, når jeg alligevel er i Hundested. Man skulle jo tro, at vores kommune havde mange penge :-)

  SvarSlet
 5. Godt at Hundestederne endelig fik nutidig bibliotek. Det ser godt ud. Jeg må huske at kikke ind næste gang turen går til Hundested.

  SvarSlet
 6. Jeg ser for mig i ånden:
  En varm forårsdag, fuglene synger, blomsterne er ved at sprænges, luften er frisk og far, Claus og jeg er på vej ned for at besøge dig på biblo med et efterfølgende smut forbi Vaffelhjørnet.. Mmmm :o)

  Glæder mig til en dag at se det nye sted - Det ser smadder godt ud!

  SvarSlet
 7. Jeg vil glæde mig til at se jer allesammen :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det fint - det må være dejligt at få nye, lyse og venlige arbejdsomgivelser - og selvfølgelig også dejligt for alle dem, der bruger biblioteket.

  Man siger altid, at sygdom kommer ubelejligt, men det er da lige før man kan sige, at din kom på et heldigt tidspunkt ;-)
  Nej, det må man ikke sige... kun tænke det.

  SvarSlet